The Team 2

The Team 2
SYNOPSIS

De zevenvoudige moord in een pension in de Deense moerasgebieden brengt een team van onderzoekers uit Denemarken, Duitsland en België samen. Wat eerst lijkt op een terreurdaad leidt de rechercheurs al snel naar de internationale kunsthandel, en een breed uitgesponnen netwerk van vluchtelingen. Het tweede seizoen van THE TEAM is opnieuw een meeslepende crimeserie met glansrollen voor Lynn Van Royen (‘Beau Séjour’), Marie Bach Hansen (‘The Legacy’) & Jürgen Vogel (‘Tatort’).

THE TEAM 2 is het vervolg op het succesvolle eerste seizoen, dat binnen Europa meer dan 10 miljoen kijkers trok, verspreid over 10 zenders in 10 landen.

De Vlaamse actrice Lynn Van Royen (‘Spitsbroers’, ‘Beau Séjour’ en ‘De Dag’)’ speelt Paula Liekens, een rechercheur die met haar methodische en haast wiskundige aanpak een hoge functie heeft bij de Belgische geheime dienst. Paula moet samenwerken met de ambitieuze Deense politiecommissaris Nelly Winther (Marie Bach Hansen, bekend van ‘The Legacy’) en de Duitser Gregor Weiss (Jürgen Vogel uit o.a. ‘Tatort’), hoofd van de afdeling Mensenhandel bij de Hamburgse politie. Met zijn drieën vormen ze dus het nieuwe JIT, het zogenaamde Joint Investigation Team, een team dat over de Europese binnengrenzen heen werkt.

Naast Lynn Van Royen zijn er ook nog andere Belgen die te zien zijn in het tweede seizoen, zoals Soufiane Chilah (‘Dode Hoek’, ‘Tabula Rasa’), Tom Vermeir (‘Belgica’), Dahlia Pessemiers (‘De Ridder’), Dikra El Bacha, Ben Hamidou, Nora Gharib (‘Patser’), Abdel Malik Farhouni (‘Patser’), Lucas Van den Eynde (‘Van Vlees en Bloed’) , Joren Seldeslachts (‘Spitsbroers’) en Steve Geerts (‘Allemaal Familie’).

Vanaf 23/7 integraal te koop en kijk op www.lumiereseries.com

RELEASE DATE
  NU VERKRIJGBAAR OP DVD
GENRE
  crime
PRODUCTIE
  Lunanime, Network Movie, Nordisk Film, Super Films
PRODUCTIEJAAR 2017-2018
LAND
  België, Denemarken, Duitsland, Oostenrijk
TAAL
  Deens, Duits, Engels, Nederlands
ONDERTITELING
  Nederlands
LENGTE 8 x 58 min
KIJKWIJZER
DISC FORMAAT
  DVD
Warning: foreach() argument must be of type array|object, bool given in /customers/4/0/1/lumiere.be/httpd.www/wp-content/themes/ace-child/single-movie.php on line 298