The Lawyer

The Lawyer
SYNOPSIS
THE LAWYER is een scherpe, intelligente Zweeds-Deense thriller rond de jonge, uitzonderlijk veelbelovende advocaat Frank Nordling.  Een Nordic Noir over wraak, vol morele uitdagingen en dramatische, zelfs existentiële conflicten – en dit alles aan een stevig tempo! De serie speelt zich af in Mälmo, de stad in Zuid-Zweden met de hoogste misdaadcijfers, en in Kopenhagen. De twee steden zijn niet enkel verbonden door de emblematische brug, maar ook hun compatibele rechtssystemen zorgen dat advocaten over de landsgrenzen kunnen werken.

THE LAWYER werd gecreëerd door de internationale bestsellerauteur Jens Lapidus (Easy Money), Hans Rosenfeldt (The Bridge) en Michael Hjorth (Sebastian Bergman).

Frank Nordling is een uitzonderlijk beloftevolle, jonge advocaat. Wanneer hij de waarheid ontdekt achter de dood van zijn adoptieouders, stort zijn hele wereld in elkaar. Tot Franks afschuw is Waldman, één van de meest prominente klanten van het advocatenkantoor en actieve spilfiguur in het criminele milieu, erbij betrokken. Om de dood van zijn ouders te wreken, moet Frank de organisatie van Waldman infiltreren en zijn persoonlijke advocaat en vertrouwenspersoon worden. Om zijn naasten niet in gevaar te brengen, moet Frank een gevaarlijk dubbelspel spelen. Kan hij het aan? En wie heeft wie echt in zijn macht?

RELEASE DATE
  NU VERKRIJGBAAR OP DVD
GENRE
  Nordic Noir, thriller
PRODUCTIE
  SF Studios Production, Studiocanal, TV3, Viaplay
PRODUCTIEJAAR 2018
LAND
  Zweden
TAAL
  Deens, Zweeds
ONDERTITELING
  Nederlands
LENGTE 10 x 44 min
KIJKWIJZER
DISC FORMAAT
  DVD
Warning: foreach() argument must be of type array|object, bool given in /customers/4/0/1/lumiere.be/httpd.www/wp-content/themes/ace-child/single-movie.php on line 298