Seizure

SYNOPSIS

De bovennatuurlijke thriller Seizure gaat over twee rechercheurs die bij een bizarre zaak geconfronteerd worden met hun eigen demonen.

Het is nog maar een paar maanden geleden dat rechercheur Max Sørensen en zijn vrouw, advocate Asha, hun zoon verloren. Hun leven is vrijwel tot stilstand gekomen. In een poging de draad weer op te pakken laat Max zich overplaatsen naar Oslo. Zijn nieuwe partner is Sander Holm, die thuis is in de onderwereld en geen illusies meer koestert. Max houdt zich strikt aan de regels, is wat naïef. Sander is gehard, bitter en lichtelijk racistisch. De tegenpolen botsen dan ook direct.

De eerste zaak van het duo is de mysterieuze dood van vier allochtone tieners in een verlaten zwembad. Er zijn geen sporen van geweld of drugs, maar er kronkelen palingen op de plaats delict – vreemd! Die nacht worden ze geplaagd door levendige nachtmerries, en zet een storm de stad blank. Het wordt een strijd tegen hun eigen demonen om dit mysterie op te lossen, en hun verstand niet te verliezen…

RELEASE DATE
  NU VERKRIJGBAAR OP DVD
GENRE
  crime, thriller
PRODUCTIE
  Miso Film Norge
JAAR 2019
LAND
  Noorwegen
TAAL
  Noors
ONDERTITELING
  Nederlands
LENGTE 8 x 60 min
KIJKWIJZER
DISC FORMAAT
  DVD