The Minister

SYNOPSIS

Ólafur Darri Ólafsson (Trapped, True Detective, Fantastic Beasts) speelt de hoofdrol in het achtdelige politiek drama over een populaire premier met een bipolaire stoornis.

Politicus, poëet, premier? Sommigen bestempelen Benedikt Ríkardsson als een onorthodoxe radicaal; zelf noemt hij zich een goudeerlijke IJslandse burger. Wie is beter geschikt als de stem van deze grootse natie? Benedikt is niet geïnteresseerd in macht – hij wil naar het volk luisteren, het land veranderen, beter maken. Radicaal of rechtvaardig? Eén ding is zeker: een leider zoals hij was er niet eerder in de geschiedenis.

Zijn radicale politieke standpunten bezorgen Benedikt Ríkardsson de steun van het IJslandse volk. Het politieke establishment wordt omvergeblazen. Benedikt wordt leider van de Onafhankelijke Partij en IJslands minister-president. Wat de natie echter niet weet is dat Benedikt lijdt aan een bipolaire stoornis. Door de stoornis voor de buitenwereld te verbergen of juist te misbruiken brengen ministers en medestanders de stabiliteit van de regering en hun privélevens in gevaar.

Vanaf 25/9 verschijnt er elke week een nieuwe aflevering op www.lumiereseries.com!

 

RELEASE DATE
  NU VERKRIJGBAAR OP DVD
GENRE
  political drama
PRODUCTIE
  Sagafilm
JAAR 2020
LAND
  IJsland
TAAL
  IJslands
ONDERTITELING
  Nederlands
LENGTE 8 x 60 min
KIJKWIJZER
DISC FORMAAT
  DVD
TRAILER