Years And Years

SYNOPSIS

A glorious near-future drama” – ⭐⭐⭐⭐⭐ The Guardian
Briljante dystopische serie” – ⭐⭐⭐⭐ ½  Varagids
Emma Thompson schittert als populistische politicus” – ⭐⭐⭐⭐ NRC
Uitstekend acteerwerk, maar vooral ook heel goed geschreven door Russel T. Davies“- ⭐⭐⭐⭐ Het Nieuwsblad

Years and Years is een episch familiedrama van Russell T. Davies (Queer as Folk). Door de ogen van een hechte familie uit de Britse middenklasse zien we de wereld drastisch veranderen in 15 jaar. Years And Years viert de veerkracht van de gewone mens, hoe we blijven doorvechten voor ons bestaan, ook al gaat het bergaf met de wereld en het moderne leven…
Met Emma Thompson in een glansrol als extreemrechtse politica die in Groot-Brittannië aan de macht komt!

Years and Years is een meeslepende serie over een familie in Manchester in een periode vol persoonlijke verwikkelingen en politieke omwentelingen. Terwijl extreemrechts in Groot-Brittannië aan de macht komt en de samenleving sneller dan ooit verandert, ervaart de familie Lyons alles waarop het hoopte en alles wat het vreesde. Daniel gaat trouwen met Ralph. Stephen en Celeste maken zich zorgen over hun kinderen. Rosie zit achter een nieuwe man aan. Edith is al jaren niet meer thuis geweest. Grootmoeder Gran ziet het allemaal met lede ogen aan. Maar op een cruciale nacht in 2020, wanneer ze allemaal bij elkaar zijn, bepaalt een uitzonderlijke gebeurtenis het leven en de liefdes van de Lyons voor de volgende vijftien jaar.
En wat een wereld! Alles waar we bang voor zijn, en alles waar we op hopen, gebeurt rond deze hechte familie. De maatschappij wordt extremer, sneller, gestoorder. Politieke onrust, technologische ontwikkelingen en verre oorlogen beïnvloeden het dagelijks leven. De familie Lyons lijkt machteloos te staan in die wereld vol hoop en angst. Of kunnen juist zij voor een verandering zorgen?

RELEASE DATE
  NU VERKRIJGBAAR OP DVD
GENRE
  drama
PRODUCTIE
  Red Production Company
JAAR 2019
LAND
  Verenigd Koninkrijk
TAAL
  Engels
ONDERTITELING
  Nederlands
LENGTE 6 x 60 min
KIJKWIJZER
DISC FORMAAT
  DVD
TRAILER