All Of Us

All Of Us
SYNOPSIS

All of Us is de nieuwe film van scenarist-regisseur Willem Wallyn die een indrukwekkende ensemble cast wist te strikken met bekend en minder bekend Vlaams talent : Maaike Neuville, Barbara Sarafian, Jan Hammenecker, Joke Devynck, Bruno Vanden Broecke , Wim Opbrouck, Tom Vermeir, Delfine Bafort, Gilles De Schryver, Ella Leyers, Janne Desmet, Anne-Laure Vandeputte, Dominique Van Malder, Kris Cuppens, Ona-Lisa Van Haver, Ellis De Beule en Janelle Vanes. Een film over het Leven, de Liefde en Loslaten en tegelijk met Hoop, Humor en Helden.

ALL OF US is het tragikomische verhaal van huisvrouw Cathy, die nog maar enkele maanden te leven heeft. Ze komt terecht in een zelfhulpgroep van terminale patiënten die geleid wordt door therapeute Els, die zelf in volle midlifecrisis zit. Cathy beslist om haar familie niet in te lichten over haar toestand, maar heeft een plan. Ze wil dat haar jongere zus, na haar dood, haar rol in haar gezin overneemt, als vrouw én als moeder. Maar haar zus ziet dat écht niet zitten.

“Doodeerlijk en diep doorleefd: All Of Us is een parel van een film” – VRT

RELEASE DATE
  NU VERKRIJGBAAR OP DVD
GENRE
  tragikomedie
SCENARIO
PRODUCTIE
  W2
PRODUCTIEJAAR 2019
LAND
  België
TAAL
  Nederlands
ONDERTITELING
  Frans, Frans voor doven en slechthorende, Nederlands, Nederlands voor doven en slechthorenden
LENGTE 112 min
KIJKWIJZER
Warning: foreach() argument must be of type array|object, bool given in /customers/4/0/1/lumiere.be/httpd.www/wp-content/themes/ace-child/single-movie.php on line 298 TRAILER