The Restaurant

SYNOPSIS

Groots opgezette, meeslepende en veelvuldig bekroonde Zweedse familiesaga. Het eerste seizoen loopt van 1945 tot 1950, de tweede reeks van 1955 tot 1962. In 2020 volgt ook seizoen 3.

SEIZOEN 1: De familie Löwander bezit het luxerestaurant Djurgårdskällaren, een klassiek etablissement in Stockholm. We vergezellen de familie Löwander en hun restaurantpersoneel gedurende vijf jaren van succes en tegenslagen, liefdesaffaires en conflicten. Maandag 7 mei 1945 – de Tweede Wereldoorlog komt eindelijk ten einde en een nieuwe, betere toekomst lonkt. Ook voor de familie Löwander komt het einde van de oorlog als een enorme opluchting. Midden in het centrum van Stockholm vieren Nina en Calle dit met een snelle kus – die tumultueuze gevolgen zal hebben voor veel mensen…

SEIZOEN 2: Tweede seizoen met Sofie Gråbøl (The Killing).  Na het falen van haar huwelijk, steekt Nina al haar energie in de jazzclub en het opbouwen van een relatie met haar dochter. Haar liefde voor Calle blijft sterk. Zijn culinaire vaardigheden in de keuken zijn intussen beloond met een promotie. Allerlei gebeurtenissen staan hun onbeantwoorde liefde nog steeds in de weg.

RELEASE DATE
  NU VERKRIJGBAAR OP DVD
GENRE
  drama
PRODUCTIE
  Jarowskij, SVT
JAAR 2017 -2018
LAND
  Zweden, Zweden
TAAL
  Zweeds
ONDERTITELING
  Nederlands
LENGTE 10 x 60 (per seizoen) min
KIJKWIJZER
DISC FORMAAT
  DVD
TRAILER